top of page
Omegapoint White 1000.png
OP Studentkonferens 2019 White 1200.png
Stockholm
12 april 2019
OP Studentkonferens 2019 5yr banner.png
En heldag med aktuella ämnen
12 april 2019
8:00

Om några år är du inte student längre, då är du proffs. För ett gäng år sedan var vi inte proffs, utan studenter.

Med Studentkonferens 2019 vill vi för femte året i rad ge tillbaka till universitetsvärlden det Omegapoint är skyldig den. Det är dagen vi önskat att vi själva fått vara med om som studenter.

Vi har matat en heldag med tre spår från vår vardag: utveckling, säkerhet och testning – allt under temat Connect the Dots! På scenen ställer vi våra proffs, några av dem Sveriges ledande experter inom sina områden.
 

Självklart är konferensen gratis och vi fixar resan dit, mat från frukost till kvällsmingel och resan hem.

 

Varmt välkommen! 

The Conference

Om Omegapoint

Vad är Omegapoint?

Omegapoint är ett medarbetarägt kompetensbolag. Våra akademiska rötter har format vår kultur, som präglas av medbestämmande och hög kompetens. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur.

Utveckling
Utveckling

Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint. För oss handlar utveckling om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Vi utbyter kontinuerligt kunskap och erfarenheter för att skapa nya insikter och se nya idéer födas. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag.

Öppenhet

På Omegapoint är vi generösa och delar gärna med oss. Vi är öppna för att lära oss nya saker och vill se nya idéer födas som resultat av samverkan. På vår arbetsplats har vi respekt för individen och öppenhet kring information, beslut och idéer. Vi strävar efter att skapa ett klimat där alla vågar fråga och alla vågar och vill dela med sig.

Engagemang

Att vara engagerad innebär för oss en vilja att lära, att ta initiativ och att aktivt bidra till utveckling. Vi tar oss an våra uppgifter med entusiasm och en vilja att göra det där lilla extra. Vårt genuina engagemang skapar förutsättningar för långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Om
Anchor 1
studenter

160

spår

3

föreläsningar

21

talare

23

Program

Program

Schema

Program

Tidigare studentkonferenser

OP Studentkonferens 2015 Craftsmanship W
OP Studentkonferens 2017 White.png
OP Studentkonferens 2016 White Full.png
OP Studentkonferens 2018 White Full.png
Past Events
Anmälan

Anmäl dig

Anmäl dig till konferensen
– vi ses!
Anmäl dig till nyhetsbrevet
– bli först med att få information!
Anmälan öppnar 11 februari kl 12:00
bottom of page